10 redenen om een ​​professionele zwembadservice in te huren

August 24, 2022 by No Comments

Natuurlijk is het inhuren van iemand om het werk te doen altijd duurder dan het zelf doen, maar in dit geval is het verschil vaak kleiner dan de meeste mensen denken. Een offerte aanvragen is de enige manier om echt te weten of het inhuren van een Hybrid Pools-service de kosten waard is in uw specifieke situatie. En overweeg 10 redenen om een ​​professionele zwembadservice van Irvine in te huren.

1. Professionele zwembadservice zorgt ervoor dat het werk en het zwembad in goede staat verkeren.

2. Zwembadonderhoud lijkt eenvoudig, maar wanneer u zich bezighoudt met dagelijkse activiteiten of tijd besteedt aan het schoonmaken van het zwembad in het weekend.

3. Overdag is er niet genoeg tijd voor dagelijkse activiteiten behalve het zwembad.

4. De ervaring en training die uw zwembadservice heeft, verschilt enorm van die van één zwembadeigenaar in uw achtertuin. Gemiddeld bezoeken de meeste zwembadmensen meer dan 60 zwembaden per week, elk afzonderlijk.
uniek.

5. Sommige detailhandelaren die zwembadbenodigdheden en chemicaliën verkopen, bieden mogelijk een gratis service om u te helpen dure zwembadonderhoudsproducten op eigen kosten te kopen. Niet alle situaties worden echter opgelost op de desktop van een zwembadwinkel. Het personeel is opgeleid om specifieke vragen te beantwoorden en de meeste hebben weinig of geen ervaring met zwembadservice, behalve voor onderhoud aan gezinszwembaden.

6. Waterbalans Helder water is niet altijd evenwichtig water. Het helderste water nodigt echt niemand uit om uit de waterbalans te zwemmen. De huid jeukt en is nat, wat je zwembroek kan bederven. Ik weet dat de meeste zwembadeigenaren willen dat ze de bodem van het zwembad zien en vrij zijn van algen.

7. Apparatuur – Ongebalanceerd water is kostbaar om filters, verwarmingen, pompen, zoutcellen en gipsapparatuur te repareren.

8. Sommige zwembadonderhoudsbedrijven sluiten hun zwembaden aan het einde van het seizoen voor mensen die in koude klimaten leven tegen een extra vergoeding en openen ze wanneer het weer warmer wordt. Om het zwembad te sluiten, moet u antivries aan de leiding toevoegen en vervolgens het zwembad afdekken. Het openen van het zwembad keert het proces om en controleert ook de circulatie en het filtratiesysteem van het zwembad.

9. Irvine’s zwembadservice is wekelijks en zal vaker komen als dat nodig is.

10. Onderhoudspersoneel zal experts zijn in het schrobben van zwembadmuren en trappen, het reinigen van filters, het legen van skimmermanden en het zorgen dat de apparatuur naar behoren werkt.

Leave a Comment

Your email address will not be published.