Begeleiding voor het schoonmaken van patio -meubels

March 6, 2023 by No Comments

 

Buiten terrasmeubels worden meestal gebouwd met materialen van hoge kwaliteit in vergelijking met meubels binnenshuis. Ondanks dit feit zullen buitenmeubels enige aandacht en zorg nodig hebben om het leven en uiterlijk te verbeteren. Afhankelijk van de weersomstandigheden wordt ander onderhoud aanbevolen.

U wilt zeepwater gebruiken tot grondig Terras reinigen De blootgestelde oppervlakken, die zachtjes schrobben met een doek die geen pluisspoeling achterlaat, verwijder het zeepachtige residu, drogen af en laat het drogen luchten.

Als de locatie van uw terrasmeubilair in de buurt is van een waterbron, zoals een zwembad of fontein, wordt geadviseerd dat u het met zoet water wast om verslechtering van het gechloreerde water te voorkomen dat bleken of verslechtering kan veroorzaken.

Als u bijna elk type voedsel morst dat kleuren bevat, wordt voorgesteld om uw meubels op de juiste manier af te wassen. Wassen zal vlekken verwijderen, vooral op metalen meubels, omdat de vlek er niet in diffundeert.

Als u houten meubels heeft die niet worden verzegeld met vernis, wordt aanbevolen dat u gewoon zout op het getroffen gebied van het hout aanbrengt. Laat het zout daar een tijdje zitten of totdat alle vlekken of vet is geabsorbeerd. U kunt ook proberen het zout langzaam te wrijven en vervolgens het bevlekte gebied af te wassen. Als de vlek nog steeds zichtbaar is, probeer dan het gebied af te schuren.

Marks zijn lelijk en kunnen moeilijk te verwijderen zijn. De beste manier om te omgaan met markeringen op terrasmeubilair, is om met hen om te gaan op het moment dat ze zich voordoen in plaats van dat ze op het meubilair kunnen blijven en een permanent cijfer riskeren.

Om de meubelkussens schoon te maken, verwijdert u eerst de deksels en was u vervolgens de kussens in een wasmachine. Als de vlek ernstig is, schrobt voorbehandeling met warm water en een wasmiddel zachtjes om zoveel mogelijk van de vlek te verwijderen voordat u door de wasmachine loopt. Wanneer u uw terrasmeubilair niet gebruikt, neemt u de kussens binnenshuis mee, dit voorkomt dat ze vies worden en voorkomt dat ze te lang worden blootgesteld aan de elementen die na verloop van tijd vervagen en verslechtering zullen veroorzaken.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *