De juiste helm voor u kopen

September 12, 2022 by No Comments

Onze ervaring heeft ons geholpen om enkele delicate conflicten in motorhelmen te realiseren die misschien niet meteen duidelijk zijn bij een snelle beoordeling in de plaatselijke fietsenwinkel. We zijn ons bewust geworden van enkele van de onderwerpen die, naar onze mening, belangrijk zijn om te overwegen bij het selecteren van de jouwe, en dit artikel is een poging om dat gevoel in iets belangrijks te brengen voor degenen die niet dezelfde kansen krijgen.

Betekent een duurdere meer zekerheid?

In werkelijkheid heeft onderzoek aangetoond dat dat niet onvermijdelijk het voorbeeld is. Een van de conclusies in het Biker mag-artikel is dat een zachter polycarbonaat dat alleen door Jethelmen is goedgekeurd, de hoogste mate van bescherming kan bieden. Het uitgangspunt is dat de sterkere SNELL-helmen in werkelijkheid meer van de impact naar je hoofd teruggeven, hoewel de enige goedgekeurde helmen een lichter criterium volgen en weinig meer flexibiliteit hebben om een ​​schok op te vangen.

Grootte, vormen en comfort

Het selecteren van de juiste zou gemakkelijk zijn als het duidelijk was om een ​​maat en een kleur te kiezen. Helaas kunnen verschillende merkmerken of zelfs andere modellen binnen het gelijke merk een geheel verschillende pasvorm krijgen – en de prijs heeft er niets mee te maken, aangezien een paar van de minst goedkope helmen zullen vallen en fijner passen dan helmen die het dubbele kosten of meer.

Helaas erkennen verschillende motorrijders niet dat motorhelmen naast de maat in een assortiment van verschillende interne vormen komen. Vorm is een van de grootste elementen om te realiseren bij het kopen van een mooi exemplaar. Helmen zijn duur, en als je er misschien maar een hebt, kan het maar beter de beste kwaliteit zijn, de beste pasvorm die je kunt vinden binnen je budgetbeperkingen

Bij aankoop … PROBEER HET EERST!

Dit lijkt misschien een smakeloos advies, maar het feit dat zoveel mensen tegenwoordig dingen op internet kopen, zonder die specifieke helm eerder te testen, het is iets dat blijft vertellen. In onze ervaring kan het in ieder geval tot 60 minuten echt rijden inhouden om te bepalen of een motorhelm voldoende comfort biedt. Daarom raden we u aan om uw aankoop eerder te testen.

Zelfs als je naar je plaatselijke motorzaak komt en een tijdje een hoofdtooi draagt ​​en dan online een bestelling koopt, heb je hem tenminste getest. Natuurlijk pleiten we ervoor om uw lokale bedrijven te steunen, want ook al geeft u misschien een beetje meer, het is die winkel waar u keer op keer naar terug kunt komen voor ondersteuning, of zelfs als partner.

Vermeld dat een comfortabele pasvorm in de motorwinkel nog steeds niet kan tippen aan het rijgevoel, vanwege elementen zoals geluid en windkracht die het comfort en de pasvorm van dit beschermende hoofddeksel enorm belasten, maar het is fijner dan ongezien een website te kopen.

Probeer je vrienden helm? Zou je hun tandenborstel willen proberen?

Helmen neigen om zich aan te passen aan het hoofd van de gebruiker over zijn leven. Hierdoor past de hoofdtooi van je vrienden niet in de equivalente modus die een nieuwe zal doen. Tenzij het je tweelingbroer is, raden we af om een ​​”hoofddeksel” te nemen op basis van hoe je vrienden bij je passen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.