Een gids voor lampen en lampen

September 7, 2022 by No Comments

Het vervangen van gloeilampen of lampen is een veelvoorkomende klus, maar er zijn verrassend veel verschillende lampoplossingen die passen bij of verbeteren van uw energie-efficiëntie, of de look en feel van uw interieur. Hieronder vindt u een algemene gids voor lampen en lampen voor zowel huishoudelijke als commerciële toepassingen.

LAAGVOLTAGE HALOGENLAMPEN: Laagspanningshalogeenlampen bieden helder wit licht, nauwkeurige bundelregeling en hoge lichtopbrengst en worden veel commercieel gebruikt voor displayverlichting en markeringsfuncties. Met de extra voordelen van een lange levensduur en energie-efficiëntie, biedt laagspanningshalogeen ook een uitstekend alternatief voor gloeilampen voor accentverlichting in woontoepassingen.

HALOGEENLAMPEN MET NETSPANNING: Halogeenlampen met netspanning bieden het heldere witte licht en nauwkeurige bundelcontrole van hun laagspanningsequivalenten, maar zonder de noodzaak van een transformator, ideaal voor huishoudelijke en residentiële toepassingen.

TL-LAMPEN: Het gebruik van fluorescentielampen in commerciële en huishoudelijke toepassingen biedt aanzienlijke energiebesparingen ten opzichte van traditionele gloeilampen met als bijkomend voordeel een hogere lichtopbrengst, superieure lichtkwaliteit en een langere levensduur.

MERCURY (MBF) LAMPEN: Kwiklampen geven een aangenaam wit licht met een relatief goede kleurweergave, vergelijkbaar met een halofosfaat witte TL-buis. Door hun lange levensduur, lage kosten en betrouwbaarheid zijn ze een populaire keuze voor industriële binnenverlichting en schijnwerpers met een lager wattage.

LAGEDRUKNATRIUM (SOX): Lagedruknatriumlampen, beter bekend als SOX-lampen, hebben het hoogste rendement van alle ontladingslampen. Het geleverde licht is monochromatisch oranje/geel, wat betekent dat ze een slechte kleurweergave hebben en de meeste objecten verschijnen als verschillende grijstinten. Het primaire gebruik van SOX-lampen is in straatverlichting.

GLS LAMPS: GLS lampen Inbouwspots worden alom erkend als de marktleider op het gebied van kwaliteit, specificatie en keuze. Het assortiment bevat een keuze uit lampen met een langere levensduur, een standaardlevensduur en gekleurde lampen in 3 formaten voor een verscheidenheid aan interne en externe toepassingen.

COMPACTE FLUORESCENTIELAMPEN: Compacte fluorescentielampen bieden de energiebesparingen van lineaire fluorescentielampen in vormen en afmetingen die vergelijkbaar zijn met standaard gloeilampen, dit alles gecombineerd met de extra voordelen van een hoog rendement, een hoog rendement en een uitstekende kleurweergave. De producten in deze sectie zijn onderworpen aan de WEEE-regelgeving.

GEKLEURDE LAMPEN: Gekleurde lampen hebben een hittebestendige coating die aan de binnenkant is aangebracht om de kleurduurzaamheid te garanderen, in tegenstelling tot veel lampen met externe coating die momenteel verkrijgbaar zijn. Ze bieden sterke heldere kleuren en waar voor uw geld voor toepassingen zoals decoratieve slingers, kerstbomen en andere feestelijke toepassingen.

UITLAAGLAMPEN: Ontladingslampen voldoen aan de meest typische eisen van vandaag, zoals winkels, industrie en schijnwerpers. Ontladingslampen bieden verschillende niveaus van efficiëntie en kleurweergave, dus bij het selecteren van de lamp moet voorzichtigheid worden betracht om ervoor te zorgen dat aan de toepassingsvereisten wordt voldaan. De producten in deze sectie zijn onderworpen aan de WEEE-regelgeving.

DISPLAYLAMPEN: Reflectorlampen zijn duidelijke marktleiders, vanwege de kwaliteit, het bereik en de specificaties die ze bieden, geschikt voor toepassingen zoals disco- of displayverlichting tot verwarming in commerciële en industriële toepassingen met behulp van infraroodreflectorlampen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.