Tuinverlichting op zonne-energie komt ten goede aan uw tuin en onze groene aarde

Dus als het gaat om tuinverlichting op zonne-energie, zijn er veel voordelen en ook een paar nadelen. We zullen die in dit artikel behandelen, zodat u kunt beslissen of dit soort lampen geschikt zijn voor uw tuin. Om te beginnen zijn er verschillende redenen waarom mensen voor zonne-energie kiezen. Een reden is de duurzaamheid van de lichtbron. We zullen waarschijnlijk worden overleefd door de zon, maar een gok. Hierdoor kunnen we er zeker van zijn dat onze solar tuinverlichting nooit op zoek zal moeten naar een alternatieve vorm van stroom.

In verband hiermee, omdat uw lampen worden aangedreven door de zon, zullen ze geen toename van uw nutsvoorzieningen veroorzaken. Dit is een voordeel op twee manieren. Het verlaagt niet alleen de kosten voor u, maar het verkleint ook de voetafdruk op Moeder Aarde. Met minder gebruik van de nutsvoorzieningen draagt u uw steentje bij om een ‘groene buurman’ te zijn. Dit kan je buren zelfs om andere redenen groen maken als ze zien hoe mooi je tuin verlicht is.

Dit brengt toevallig een mogelijk nadeel van verlichting op zonne-energie naar voren. In het geval dat u een regenachtige dag, bewolking of sneeuw heeft die uw zonnecellen bedekt, zullen de lichten niet werken. Omdat, in tegenstelling tot uw zonne-energie-eenheid thuis, die back-upstroom heeft van aansluiting op het net of alternatieve generatorstroom, is uw tuinverlichting niet zo geavanceerd. Als het slecht weer is, zal je verlichting er niet zijn. Slechts een klein nadeel, want er is niet veel zon nodig om deze lampen van stroom te voorzien.

Een tweede reden aan de ‘pro’-kant van dit debat is dat ze veel gemakkelijker te installeren zijn dan traditionele laagspanningsverlichtingssystemen. Bij de meeste van deze soorten zonne-energie is het net zo eenvoudig als ze in de grond steken voor zover de installatie gaat. Veel makkelijker dan dat wordt het niet. Traditionele verlichting vereist het graven van sleuven en het leggen van kabels. Vervolgens moet u uitzoeken hoe u ze op een stroombron kunt aansluiten. Oh, je moet ook een timer instellen als je wilt dat ze automatisch aan gaan. Zonnelampen doen dit volgens de cyclus van de eigen klok van de natuur van zonsondergang en zonsopgang.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *