Wat is Room Escape?

June 7, 2022 by No Comments

Weet jij wat ontsnapping is? Dit spel is voor zowel tieners als volwassenen. Ouders moeten het signaal echter gebruiken als ze met hun kinderen willen spelen. Spelers moeten minimaal 10 jaar oud zijn om kwaliteit voor het spel te hebben. Per 2 kinderen moet er minimaal 1 volwassene zijn. Lees verder voor meer informatie.

Hoe werkt het?

Een real life game waarin je team een ​​raadsel moet oplossen door 60 minuten lang een raadsel op te lossen door middel van aanwijzingen. Een kamer kan maximaal 12 spelers hebben.

Je bevindt je in dezelfde kamer met de andere spelers, tenzij jij of je team besluit alle stoelen voor de spelsessie te reserveren. Soms kun je een privékamer krijgen, vooral als je geen slot hebt gekozen dat iemand anders heeft gereserveerd.

Wat is uw aankomsttijd?

Wij raden u aan om minimaal 15 minuten van tevoren aanwezig te zijn. Voor de beste ervaring moet je zelfs vroeg aankomen. Als u te laat bent, kunt u de huidige sessie en de volgende sessie verstoren. Het personeel zorgt voor late aankomsten.

Wat mag ik meenemen naar de kamer?

Eten en drinken in de escape room is niet toegestaan. Ook mogen dronken personen niet naar binnen. Mobiele telefoons zijn binnen toegestaan, maar het is verboden ermee op de foto te gaan.

Om de wedstrijd te wijzigen dient er 2 dagen voor het einde van de wedstrijd contact opgenomen te worden met de directie. Als u gedurende deze tijd geen contact met ons opneemt, wordt er een toeslag van 50% in rekening gebracht. Aangezien de game live is, is het reserveringssysteem eerlijk. Schemawijzigingen en restituties zijn niet beschikbaar voor late aankomsten.

 

Wat als ik midden in een game wil pauzeren?

Als je het spel niet leuk vindt, kun je niet winnen. Het spel wordt bewaakt door camera’s. Als je wilt stoppen, druk je gewoon op de exit-knop op de deur om te verlaten. Maar houd er rekening mee dat als je het spel onderbreekt, het spel voorbij is. De andere spelers gaan verder.

De aanwijzingsmeester helpt je door het spel in de gaten te houden met een bewakingscamera en je aanwijzingen en hints te geven als je vastzit.

dingen om te hebben

ID gebruikt voor creditcard en reservering

Het spel heeft geen limiet op het aantal spelers

groepsreservering

Als je een slot wilt reserveren voor een groep spelers, hoef je niet voor de hele groep te betalen. In feite moet elke speler een creditcard en identiteitsbewijs met foto gebruiken om een ​​reservering te maken. Het wordt aanbevolen om bij het maken van een reservering met groepsleden te spreken. Vergeet niet het kamernummer, de tijd en de datum in overweging te nemen, zodat alle groepsleden dezelfde kamer kunnen boeken.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *